10 reasons why you should choose Proton.

Below are the 10 reasons why you should choose Proton.

1. PROTON – COMPETITIVE PRICING.
All new Proton’s come with a competitive price. this means the customer doesn’t need to worry about hard negotiations.Buying a car is a big decision and they want to make sure you have an enjoyable purchasing experience becauce you will certainly enjoy owning a Proton.

2. QUALITY OF PROTON.
With Proton new state of the art manufacturing facility you can be sure each new Proton is manufactured to the highest quality.In fact in 2003 Proton achieved ISO:9001:2001 Standard of Quality.Plus all new Protons are built to certified quality standards and implement continuous improvement procedures.

3. PROTON IS FUN TO DRIVE – GOOD HANDLING.
Proton owns renowned sports car manufacturer Lotus.Lotus already known with its handling and engineering.So you can be assured of a level of ride, handling and steering second to none.this makes all new Protons lots of fun to drive.

4. PROTON RESEARCH & DEVELOPMENT – R&D.
In this fact paced, competitive world of automotive manufacturinng, the ability to maintain a competitive edge makes all the difference between success and failure.With this in mind, from 1997, Proton began preparing for the future by boosting its Research & Development capabilities.Today thanks to intensive R&D, it is a fully fledged automotive manufacturer capable of designing and producing its own car platforms, bodies and engines.

5. PROTON STANDARD FEATURES – MEET CUSTOMER NEEDS.
Proton is dedicated to incorporating as many features into their vehicles that customer needs.So Proton have made many features standard that most manufacturers offer as options at extra cost.You can compare the standard features with the Proton competitors and you will notice the exceptional value for money that Proton vehicles offer.
6. PROTON MANUFACTURING CAPABILITIES.
Only 11 countries out of the 146 World Trade Organisation members can design and manufacture a vehicle from the ground up with the latest technology, meeting the world standards.In 2002, Malaysia became the 11th country. Proton is also in a class apart, having gained a global reputation with Lotus which supplies technology, research and development to 10 car manufacturers

7. INTEGRATED ENGINEERING OF PROTON.
Proton has cutting-edge facilities whish offer a fully integrated engineering service, capable of creating new concepts and taking those initial concepts through a fully supported process of product design, development, prototyping and testing, right up to mass production.

8. PROTON RELIABILITY.
All new Proton come with a competitive warranty to give you added confidence.

9. LOW RUNNING COSTS OF PROTON.
You’ll use less fuel driving a Proton.The Proton Savvy uses just 5.7 litres per 100km combined city and higway driving.
10. PROTON GIVE PIECE OF MIND.
Proton technology helps make safer cars by using strong materials for the chassis and Lotus engineering.It is important for Proton that in the unfortunate case of an accident or collision Proton passengers are kept safe within the protection of the safety cell incorporated into every car.Proton also equipped its car with alarm and immobiliser standard in every Proton.

SALAM 1 MALAYSIA

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Salam 1 malaysia ,
Terima kasih sekalung budi kerana datang melawat Blog Effendy yang di gelar Protoncar.wordpress.com . Maaf kerana di dalam Blog ini Effendy menggunakan dwi bahasa ( english dan bahasa malaysia) macam rojak mamak tepi jalan. Effendy berkerja sebagai seorang sales consultant Proton Edar Dealer di Selangor . So , wujudnya Blog ini bertepatan dengan Karier Effendy sebagai penasihat jualan . Hampir 10 tahun dalam bidang permotoran dan kini mencuba sesuatu yang lebih global dan trend masa kini . Mempromosikan kereta nasional kebanggaan Malaysia ….PROTON secara online .  Walaupun masih setahun jagung berkecimpung atau newbie lagi tentang Internet Markerting namun kata orang tua – tua dahulu kala  masa kan dapat merasa sagu kalau tak dipecahkan ruyungnya .. kata- kata orang zaman kini pula ..blom try blom tau .
 

Sebelum Effendy melalut lebih lama lagi …lebih baik tuan dan puan jenguk  dan tengok dan lihat isi kandungan Blog yang ringkas ini. Tuan dan Puan juga boleh klik  like atau suka di ruang facebook Effendy . Automatik kita akan jadi kawan nanti .
 

Sekiranya pula anda sebagai bakal pembeli Kereta Proton banyak informasi  untuk anda .Sekiranya anda kurang mengerti atau perlukan lagi khidmat rundingan dari pakar perunding jualan iaitu Effendy  , boleh lah anda mengirim segala pertanyaan diruang comment atau email terus kepada Effendy ataupun yang paling senang dan sensasi …ambil telefon bimbit anda dan mula mendailkan nombor 017-6680168  . Apabila panggilan telah di sambung…Maka berkatalah ..”boleh bercakap dgn Effendy? ” …..terus menerus Effendy akan menjawab segala pertanyaan anda dengan hati yang gembira

 
Pesanan ringkas ini akan meletup dalam masa 10 saat dari sekarang….kedengaran bunyi lagu mission impossible…
Apa lagi tu…jom pergi tengok apa yang ada dalam Blog  Protoncar.wordpress.com  dan akhir sekali tekan button home diatas untuk refresh semula pada  page cerita yang terbaru Sekian terima kasih dari Owner Blog yang bernama Effendy…..
 
 

By protoncar Posted in PROTON