SALAM 1 MALAYSIA

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Salam 1 malaysia ,
Terima kasih sekalung budi kerana datang melawat Blog Effendy yang di gelar Protoncar.wordpress.com . Maaf kerana di dalam Blog ini Effendy menggunakan dwi bahasa ( english dan bahasa malaysia) macam rojak mamak tepi jalan. Effendy berkerja sebagai seorang sales consultant Proton Edar Dealer di Selangor . So , wujudnya Blog ini bertepatan dengan Karier Effendy sebagai penasihat jualan . Hampir 10 tahun dalam bidang permotoran dan kini mencuba sesuatu yang lebih global dan trend masa kini . Mempromosikan kereta nasional kebanggaan Malaysia ….PROTON secara online .  Walaupun masih setahun jagung berkecimpung atau newbie lagi tentang Internet Markerting namun kata orang tua – tua dahulu kala  masa kan dapat merasa sagu kalau tak dipecahkan ruyungnya .. kata- kata orang zaman kini pula ..blom try blom tau .
 

Sebelum Effendy melalut lebih lama lagi …lebih baik tuan dan puan jenguk  dan tengok dan lihat isi kandungan Blog yang ringkas ini. Tuan dan Puan juga boleh klik  like atau suka di ruang facebook Effendy . Automatik kita akan jadi kawan nanti .
 

Sekiranya pula anda sebagai bakal pembeli Kereta Proton banyak informasi  untuk anda .Sekiranya anda kurang mengerti atau perlukan lagi khidmat rundingan dari pakar perunding jualan iaitu Effendy  , boleh lah anda mengirim segala pertanyaan diruang comment atau email terus kepada Effendy ataupun yang paling senang dan sensasi …ambil telefon bimbit anda dan mula mendailkan nombor 017-6680168  . Apabila panggilan telah di sambung…Maka berkatalah ..”boleh bercakap dgn Effendy? ” …..terus menerus Effendy akan menjawab segala pertanyaan anda dengan hati yang gembira

 
Pesanan ringkas ini akan meletup dalam masa 10 saat dari sekarang….kedengaran bunyi lagu mission impossible…
Apa lagi tu…jom pergi tengok apa yang ada dalam Blog  Protoncar.wordpress.com  dan akhir sekali tekan button home diatas untuk refresh semula pada  page cerita yang terbaru Sekian terima kasih dari Owner Blog yang bernama Effendy…..
 
 

Advertisements
By protoncar Posted in PROTON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s